خدایا مسئولین را -جای حصر- به شهادت برسان!!!

  • ۱٫ روزی بر علی(ع) گذشت که درباره یکی از بهترین منصوبانش فرمود: من تورا در امانتم شریک خود کردم و تورا محرم راز خود و نزدیکترین یار خویش نمودم. هیچ کس از خاندانم در غمخواری و یاری و امانتداری نزد من همپایه تو نبود از آن هنگام که دیدی زمان بر پسرعمویت[امام علی] سخت شده و دشمن سرسختی نشان داده… تو نیز از پسر عمویت روی گرداندی… و با خیانت کاران هم آواز گشتی… گویا جهادت برای خدا نبود… شاید هم می خواستی با این مردم در دنیایشان حیله کنی و به نیرنگ غنائمشان را تصاحب نمایی! هنگامی که فرصت خیانت بیشتر برایت فراهم شد سریع تاختی… و هرچه توانستی از اموالی که برای بیوه زنان و یتیمان نهاده بودند ربودی آن سان که گرگ تیز پا بز مجروح و از پا افتاده را می رباید!”.(نامه۴۱نهج البلاغه)
  • درباره منصوب دیگرش -که باز در بیت المال خیانت کرده و البته فردی اشرافی بود -که در بردهای گرانقیمت خود می خرامید- نوشت: “درستکاری پدرت مرا فریفت!(فإن صلاح ابیک غرنی منک) و پنداشتم که تو از روش او پیروی می کنی ولی آنگونه که به من خبر رسیده از پیروی هوای نفس دست نمی کشی… اگر آنچه از تو برایم گزارش شده درست باشد شتر خانواده ات و بند کفشت از تو بهتر است!” (نامه ۷۱)
  • درباره ابوموسی اشعری خائن (استاندار بصره) هم بعدها فرمود از اول با او مخالف بوده اما سفارش مالک اشتر را گوش کرده!(الجمل/شیخ مفید)

  • ۲٫ برای امام عزیز ما هم اینها تکرار شد! درنامه عزل قائم مقامش، سه موردش را نام برد: “والله قسم من از ابتدا با انتخاب شما مخالف بودم… والله من با نخست وزیری بازرگان مخالف بودم… والله قسم من رأی به ریاست جمهوری بنی صدر ندادم و در تمام موارد نظر دوستان را پذیرفتم!”(۶۸/۱/۶).
  • امام(ره) اما “مردم ایران را بهتر از ملت حجاز در عهد رسول الله و مردم کوفه در عهد امیرالمومنین” می دانست.(وصیت نامه).

۳٫ چند سؤال مهم:

  • وقتی بهترین امانتدار به تشخیص معصوم ترین امام، در شرایط سخت، خائن می شود، آدمهایی نه جان برکف، آیا محال است در شرایط سخت فکر مال و منال و آتیه فرزندان و تابعیت کشوری امن و… باشند؟!!
  • آیا مثل امام علیِ معصوم و آیت الله خمینی با ورع، روزی هم نوبت به ولی فقیه عادل می رسد که بگوید: اصالت خانوادگی ات فریبم داد!(؟)
    یا: نظر دوستان را پذیرفتم!(؟) و…
  • ۴۰سال انقلاب ثابت کرد مردم ایران اهل کوفه نیستند. اما همین ۴۰سال ثابت کرد برخی بالا نشینان منتخب یا منتصب از جنس ابن عباس ها، منذربن ابی جارودها، و ابوموسی ها بوده اند!
    امام(ره) برخی را نام برد.
    آیا پس از امام همه مسئولین رده بالا مثل اصحاب سیدالشهدا در کربلا شدند یا هنوز هم …؟!!
    جان بر کفان انقلاب حق دارند در این جنگ اقتصادی سخت پرسش زینب کبری را از رهبر مجاهد خود بپرسند که: “آیا اصحاب و یاران خود[فرماندهان جنگ اقتصادی با دشمن در عصرما] را امتحان کرده ای؟نکند فردا که روز رویارویی با دشمن است تو را تنها گذاشته یا به دشمن تسلیم کنند!”(بحار ج۴۵ص۲۷)
  • باز قرار است پس از پایان دوره ریاست برخی ممنوع الخروج یا حصر شوند؟! بردهای گرانقیمت [وکاخهای شخصی و کاری] برخی دیگر پیدا نشده است؟! آقازاده های برخی دیگر جای امن نرفته اند؟!
    یا قرار است بخاطر مجاهدت در راه خدا باز ان شاءالله مسئولین رده بالا مثل بهشتی و رجایی شهید شوند؟!(رزقهم الله بفضله)
    منتظر می مانیم!

محسن قنبریان
۹۷/۷/۲۷

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *