سکوت غیر قابل جبران!

جملاتی برگزیده از سخنرانی حجت الاسلام قنبریان روز شهادت حضرت زهرا(س):

حضرت بیش از یک خطبه(۴یا۵خطبه) خوانده در یکی همه مردم را خطاب کرده: معاشر الناس(ای همه مردم) المغضیه علی الفعل القبیح الخاسر (بی تفاوت و ساکت در مقابل کار زشت غیر قابل جبران)

گناهان دو جورند. قبیح خاسر آن است که اساس را تهدید میکند. جامعه اسلام را ورشکسته میکند. بعضا قابل جبران نیست.

امام(ره) نهی از منکر در مقابل این انحرافات را بلغ من بلغ واجب میداند. نه شرط تاثیر نه خطر جان و مال و آبرو نمیتواند مانع شود.[۱]

مقلد هر که هستید در جهاد و امر به معروف مقلد خمینی باشید. این فرق او با مثل آیت الله حکیم[در سخنرانی اشتباها شاهرودی گفته شده] است او مردم را اسیر شهوات میدید که تنها می‌گذارند امام می‌فرمود آیت الله مردم الان در تهران دارند برای این راه شهید میشوند[۲]!

قبیح خاسر مثل غصب خلافت که مسیر تاریخ را عوض کرد و هنوز به ریل اصلی برگردانده نشده است.

مثل تبعیض‌های مالی بیت‌المال در عهد خلیفه دوم که مهاجر را بیشتر از انصار داد و بدریون را به بهانه تمجید قرآن[۳] بیشتر داد و زاویه تبعیض شروع شد. عامه مردم هم “مغضیه علی الفعل القبیح الخاسر” ساکت بودند. غنائم اسب و شتر بود حالا سابقه دارهای اسلام وقتی ۱۰۰۰شتر دارند کجا بچرانند تبعیض بعدی و بعدی آمد یکباره زمان عثمان همه چراگاه‌های مدینه مال یک خانواده شد. این فعل قبیح خاسر است. سکوتش رایجش میکند حالا دیگر علی(ع) هم نمیتواند برگرداند! در جلد ۸کافی بیش از ۲۰مورد از این قبیل را میشمارد که نتوانسته به شکل سنت رسول‌الله برگرداند!

قبیح خاسر مثل جعل مفهوم ولایتعهدی در اسلام! این از خود یزید بدتر است. اسلام حکومت موروثی نداشته است. خواص توجیه کردند مردم سکوت کردند حالا دیگر خون حسین(ع) هم نمیتواند محوش کند! این یعنی خاسر. سرمایه را بر باد میدهد.

ما هم در انقلاب فعل قبیح خاسر داشته‌ایم؟

رهبری دوبار استغفار کرده یکی از کنترل بی‌رویه جمعیت و پروژه عقیم‌سازی، یکی هم از عدم تحقق عدالت[۴]

بدنه کارشناسی کشور رسیدند به اینکه تکثیر نسل برای آینده کشور مخاطره دارد، رهبری پذیرفت، چند مخالف بین مجتهدین بود چاره نشد حالا خطر پیری داریم و ده‌ها تابع دیگر! و دیگر تکثیر نسل به آسانی شدنی نیست.

عدالت چرا نشده؟ چرا پیشرفت ثمراتش معلوم شد اما عدالت نه؟! باید معطل بمانیم یا مسیر را اشتباه آمده‌ایم؟!

ریشه در سیاست‌های اصل ۴۴ و نحوه واگذاری‌ها دارد. راه را غلط آمده‌ایم. اصل ۴۴قانون اساسی صنایع بزرگ و مادر معادن بزرگ و بانک و بیمه سدها و شبکه نیرو و مخابرات و… را دولتی میخواند. باز کارشناسان دولت و مجلس و مجمع رسیدن به اینکه اینجور توسعه ناممکن است. سرمایه‌گذار کجا سرمایه‌گذاری کند اینها باید خصوصی شود.

باز قلیلی مخالف بودند اما بقول دبیر مجمع بین بدنه کارشناسی اجماع شد[۵]. گفتند برداشت شورای نگهبان که عوض نمی‌شود، رفراندوم هم برای این اصل آسان نیست پس از اختیارات ولایت مطلقه استفاده کنیم! از ۷۷ تا ۸۱ روی سیاست‌های کلی اصل۴۴ کار کردند (برای خصوصی‌سازی)، رهبری اشکال گرفت و عودت داد. دوباره باز نگری کردند ۸۳ دادند رهبری، ۴بند از ۵بند را پذیرفت یکی را با ۴پرسش اساسی بازگرداند و…

حال بفرض اصل ماجرا درست، چگونه اجرا شد؟! طبقه‌ای یک شبه دارا شدند و جلو افتادند و دیگر ملت به آنها نمیرسند!

جای نمونه جدید همین نمونه‌ای که مستندش در برنامه راز آمد را ببینید!۶۰۰میلیارد ارزانتر بخرد ۶۰۰کارگر را هم بیکار کند! اینها فعل قبیح خاسر است! سکوتش آنجاست که نماینده ولی‌فقیه در آن استان بین حق و باطل بیطرف میماند! مستند را ببینید[۶].

ورود آقا به شخصه در مقابل اجرای ۲۰۳۰ بخاطر قبیح خاسر بودن است بعدش دیر است و غیر قابل جبران.

همه وظیفه دارید اینجور قبیح‌های خاسر را شناخته و بایستید. اگر داریم در مقابل زاویه‌های ابتدایی اشرافیت مذهبی فریاد میکنیم و یاری میطلبیم بخاطر قبیح خاسر بودن آن است، رویه شد دیگر جمع نمی‌شود.

باید مثل فضلای انقلابی ایلام که در مقابل تجملات نماینده ولی‌فقیه ایستادند و به استناد فتوای خود رهبری(حرمت ماشین های قیمتی برای روحانیون و منسوبین) او را زیر سؤال بردند هرجا مشاهده شد ایستاد.

بقول آقای ازغدی باید برای انقلاب هم سوریه رفت و هم زندان!

 صلاح دیدید در نشر مطلب بکوشید

[۱] تحریرالوسیله

[۲] https://www.mashreghnews.ir/amp/283394/

[۳] ۱۰۰/توبه

[۴] دیدار با مردم آذربایجان شرقی۹۶/۱۱/۲۹

[۵] کتاب موج دوم انقلاب/محسن رضایی

[۶]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *